Oortjeshekken

Midden in het natuurgebied de Gelderse Poort ligt een romantisch dijkhotel (13 authentieke kamers) waar men al sinds 1600 gasten verwelkomt. Dat is Oortjeshekken in de Ooijpolder bij Nijmegen, een begrip onder wandelaars en fietsers. Een fijne pauzeplek voor een maaltijd, vers gebakken taart of drankje in het huiskamercafé of op het terras. Maar ook een gezellige uitvalsbasis voor een meerdaagse wandeltrip. Je wandelt direct de polder in en ook de heuvels van het Rijk van Nijmegen zijn dichtbij.

De sfeer bij Oortjeshekken kenmerkt zich door eigentijdse nostalgie, vriendelijkheid en gezelligheid. Als hotelgast hoef je ‘s avonds niet de deur uit voor het eten. Oortjeshekken is de hele dag open voor ontbijt, lunch en diner. Het eten is heerlijk en de kok werkt met aandacht voor het seizoen, gebruikt streekingrediënten en biedt voldoende keuze voor liefhebbers van vis en vlees en voor vegetariërs.

Oortjeshekken

Hotel / restaurant / huiskamercafé

 

Erlecomsedam 4
6576JW Ooij
024 663 12 88
www.oortjeshekken.nl

Oortjeshekken < > De Thornsche Molen
5,5km (heen en terug 14)
      

Oortjeshekken < > De Duivelsberg
9km (heen en terug 21)
      

Oortjeshekken <> Credible
7km (heen en terug 14)
      

Oortjeshekken > Brasserie CHarley
6,5km (heen en terug 12,5)
      

Oortjeshekken <> Waard van Kekerdom
13,5km (heen en terug 21,5)
      

De iZi Travel App

Alle routes staan op de deelnemerspagina als pdf- en gpx-bestand. Om het u helemaal makkelijk te maken zijn alle routes ook te gebruiken via de gratis app van iZi Travel. Bekijk de instructies en handige tips hoe je gebruik kan maken van de app. Veel plezier met de wandelroutes!