De Wolfsberg

Op het hoogste punt van de bosrijke heuvels rondom Nijmegen staat Hotel Restaurant De Wolfsberg. De klassieke details van het landgoed uit 1860 gecombineerd met een modern interieur zorgen voor een sfeervolle uitstraling. De fijne sfeer en het waanzinnige uitzicht maken van De Wolfsberg een plek waar je even helemaal weg bent en je je toch ontzettend thuis voelt.

Groesbeek is bij veel wandelaars bekend van de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse met de beroemde Zevenheuvelenweg. Maar vanuit De Wolfsberg zijn de wandelmogelijkheden ongekend. Kenmerkend voor de omgeving is de grote afwisseling in landschappen, met de bossen op de stuwwal, het open heuvellandschap, de kleinere natuurgebieden in het boerenland met de randen van zowel het Reichswald als de bossen rond Groesbeek binnen handbereik. In cultuurhistorisch opzicht zijn het Romeinse waterwerk, de oorlogsgeschiedenis van Groesbeek én de voormalige landgoederen het ontdekken meer dan waard.

De Wolfsberg

Hotel / restaurant

Mooksebaan 12
6562 KB Groesbeek
024 397 1327
www.wolfsberg.nl

 

De Wolfsberg < > ’t Zwaantje
3km (heen en terug 6,5)
      

De Wolfsberg > De Duivelsberg
8,5km (heen en terug 17)
      

De Wolfsberg < > De Diepen
10,5km (heen en terug 18)
      

De iZi Travel App

Alle routes staan op de deelnemerspagina als pdf- en gpx-bestand. Om het u helemaal makkelijk te maken zijn alle routes ook te gebruiken via de gratis app van iZi Travel. Bekijk de instructies en handige tips hoe je gebruik kan maken van de app. Veel plezier met de wandelroutes!