Hotel Credible

Hey gast, je bent in-Credible!

in-Credible verblijf je niet, je bént er. En als je er bent, dan is de kans groot dat je blijft. Dat je je plannen om naar buiten te gaan opschort. Omdat je zo lekker zit te kletsen, kijken, rummikuppen, eten, chillen. Te genieten. Van de warme sfeer, de mensen, de muziek. Of misschien wel van een goed boek (we hebben genoeg leesvoer om een jaar mee door te komen).

Maar Hotel Credible ligt ook helemaal aan de rand van van Nijmegen aan de poort van de Ooij en de uiterwaarden en is daar een verbindende factor voor prachtige wandelroutes naar Oortjeshekken – Hotel Het Spijker en de Duivelsberg echt dus wel de moeite waard om de deur toch weer uit te lopen en het avontuur op te zoeken in onze prachtige regio.

in-Credible zitten hotelgasten zij aan zij met flexwerkers, late ontbijters tussen vroege avondeters en verliefde stelletjes naast congresbezoekers. Die mix aan mensen en mogelijkheden, de ongedwongen sfeer, de leukste medewerkers ter wereld: maak je op voor een in-Credible ervaring in Nijmegen.

Hotel Credible

Sleep Eat Drink

Hertogstraat 1
6511 RV Nijmegen
024 322 0498
www.in-credible.nl

 

Credible < > Oortjeshekken
7km (heen en terug 14)
      

Credible <> De Duivelsberg
10,5km (heen en terug 20)
      

Credible <> ’t Zwaantje
18,5km (heen en terug 31)
      

De iZi Travel App

Alle routes staan op de deelnemerspagina als pdf- en gpx-bestand. Om het u helemaal makkelijk te maken zijn alle routes ook te gebruiken via de gratis app van iZi Travel. Bekijk de instructies en handige tips hoe je gebruik kan maken van de app. Veel plezier met de wandelroutes!