de Ontdek de prachtige fietsroutes van de Berg en Dalse Kroegjesroute!

Ontdek de prachtige fietsroutes van de Berg en Dalse Kroegjesroute! We bieden nu drie geweldige routes aan: de Rivierenland Ooijpolder (40 km), de Grote Berg en Dalseroute (60 km) en de Bos en Heuvelroute (40 km). Deze routes brengen je naar adembenemende landschappen en nabijgelegen deelnemers.

De Rivierenland Ooijpolder fietsroute (40 km) voert je door de betoverende landschappen van de Ooijpolder. Fiets langs kronkelende dijken, omgeven door groene velden en karakteristieke boerderijen. Geniet van prachtige uitzichten op de rivier de Waal en bezoek sfeervolle dorpjes zoals Ooij en Millingen aan de Rijn.

De Grote Berg en Dalseroute is een uitdagende route van 60 km door het heuvelachtige landschap van Berg en Dal. Fiets door weelderige bossen en geniet van panoramische uitzichten over heuvels en valleien. Pauzeer in charmante dorpjes zoals Beek-Ubbergen en Groesbeek, waar je kunt ontspannen in lokale cafés.

Voor een wat kortere, maar niet minder betoverende fietstocht is er de Bos en Heuvelroute van 40 km. Fiets door het prachtige bosrijke gebied van Berg en Dal, langs slingerende bospaden en glooiende heuvels. Geniet van de rust en geluiden van de natuur en maak een tussenstop bij een van onze deelnemers voor een hapje en een drankje. Ook overnachten behoord bij sommigen tot de mogelijkheden.

Op deze website vind je kaarten en instructies voor elke route. Download de gpx of print ze voor vertrek. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur op de Berg en Dalse Kroegjesroute! 

Een fietskaart met alle knooppunten bekijk en download hem hier

De iZi Travel App

Naast deze fietsroutes staan alle wandelroutes op de deelnemerspagina als pdf- en gpx-bestand. Om het u helemaal makkelijk te maken zijn alle routes ook te gebruiken via de gratis app van iZi Travel. 

FIETSROUTES

Bos en Heuvelroute (40km)

Grote Berg en Dalse Route (60km)

Ooijpolderroute (40km)